Trainees2022-07-15T10:25:24+00:00

Trainees

Jouw ideale voorbereiding op een topfunctie bij Zig

Wij geloven in nieuw talent. En daar investeren we graag in. Een traineeship geeft je de kans om je binnen korte tijd te ontwikkelen. Je maakt onderdeel uit van een afdeling of business unit en draait al snel mee in de dagelijkse praktijk. Tegelijkertijd leer je super veel en werk je volop aan je ontwikkeling, zodat je binnen afzienbare tijd meedraait als volwaardig medewerker binnen de organisatie. Elk jaar starten er verschillende traineeships bij Zig. Wij leren je alle ins en outs en zorgen ervoor dat je een vliegende start kunt maken.

Bekijk onze traineeships

Bekijk onze traineeships

Hoe ziet jouw traineeship eruit?

De trajectfase (5 sprints)

Je maakt in deze fase een verdiepingsslag. Op basis van jouw kwaliteiten en wensen maak je een keuze uit de volgende trajecten: consultancy, front-end developer, back-end developer, Q&A of DevOps. Je sluit dit traject af met een opdracht waarin je alle verworven kennis toepast.

De basisfase (5 sprints)

Je maakt kennis met Zig als bedrijf, de verschillende business units en de producten waarmee wij werken. Daarnaast ga je aan de slag met verschillende basistrainingen.

Business unit fase (2 sprints)

In deze laatste fase word je klaargestoomd voor het werk binnen een van de Business Units; je doet meer kennis op over de producten en de unit zelf en gaat aan de slag met opdrachten vanuit de business unit binnen jouw eerder gekozen expertise.

Staat jouw traineeship er niet bij? Doe een open sollicitatie!

Wij accepteren PDF, DOCX, JPG EN PNG files
Choose File