Wie zijn wij?

Zig is ambitieus en enthousiast. Wij staan naast onze klanten. Met onze persoonlijke aanpak, gericht op de wensen van de vastgoedorganisatie en haar klanten, maken wij het verschil.

Met ongeveer 115 specialisten werken wij aan uitdagende projecten die er echt toe doen.

Met een team van 115 enthousiaste medewerkers, staan wij voor woningcorporaties en vastgoedorganisaties klaar. We zijn er om te helpen. Met behulp van slimme, betrouwbare en gebruiksvriendelijke software, verbinden we organisaties met hun (aankomende) huurders. Dit doen wij al bijna 15 jaar voor woningcorporaties en commercieel vastgoedorganisaties. Meer dan 150 organisaties en 5200 medewerkers ervaren dagelijks de voordelen van onze software. Wat is het voordeel voor een organisatie als het dagelijkse werk makkelijker wordt en de dienstverlening tegelijkertijd verbetert?

Hoe kunnen wij organisaties helpen?

De boodschap naar onze (potentiële) klanten is helder: of je nu de digitale dienstverlening naar een hoger niveau wilt tillen, het werk voor medewerkers makkelijker wilt maken of klantcontact gaat optimaliseren… Wij helpen je graag. Samen met jouw organisatie kijken wij naar kansen om de digitale dienstverlening efficiënter en tegelijkertijd persoonlijker te maken.

“Wij verbinden jou met je klanten.” Deze boodschap hebben wij vertaald in onze productvisie. Met onze producten leggen we de focus op bereikbaarheid, toegankelijkheid en veiligheid. Wij streven naar de ultieme gebruikersbeleving, voor zowel medewerkers als voor woningzoekenden en huurders.

We helpen organisaties om dichter bij hun klanten te komen. Hoe fijn is het als je woningzoekenden en huurders proactief op de hoogte kan houden van alle relevante informatie uit de directe leefomgeving? Niet via e-mail, maar via een push notificatie uit de app op hun mobiel, het device dat ze 24/7 bij zich hebben. Wij zorgen ervoor dat iedereen eenvoudig zaken kan regelen. Of het nu gaat om een woning zoeken of om het indienen van een reparatieverzoek: het wordt geregeld vanuit je broekzak met onze innovatieve app.

Niet de software, maar de mensen centraal

Niet de software, maar de mensen staan bij ons centraal. Persoonlijke service, zowel online als offline, is ons doel. Wij geloven dat een persoonlijke aanpak leidt tot betrokken medewerkers, meer werkplezier en tevreden klanten. Wij helpen met onze visie en onze software in het proces van verbinden, zodat zowel de medewerkers als de klanten van onze klanten optimaal tot hun recht komen.

Het succes van de klant is ons succes

Onze software is ontstaan en doorontwikkeld in samenwerking met onze klanten: woningcorporaties en commercieel vastgoedorganisaties. De gerichte focus en jarenlange ervaring in de branche zorgen ervoor dat wij weten wat er speelt. Wij halen voldoening uit projecten die aantoonbaar bijdragen aan het bedrijfsresultaat van onze klanten. H