Samen kom je verder

Bij Zig geloven wij in samenwerken. Niet alleen met onze klanten (ruim 150 vastgoedorganisaties), maar ook met elkaar. De bedrijfscultuur is open, onze teams zijn zelfsturend en we weten elkaar altijd te vinden. Samen kom je verder. Wat is het voordeel voor jou als (potentieel) nieuwe medewerker bij Zig, als je dagelijks samenwerkt met gedreven en blije collega’s?

Met ons team van 115 specialisten, met elk zijn of haar eigen talent, werken wij dagelijks hard en vol enthousiasme aan één doel: het leven van vastgoedmedewerkers én dat van woningzoekenden en huurders makkelijker maken.

“Wij verbinden jou met je klanten”

Dat is onze missie richting klanten. Wij doen er alles aan om vastgoedorganisaties dichter bij hun klanten te brengen. Dit doen wij door organisaties beter bereikbaar en toegankelijk te maken. Door de klantbeleving te verhogen. Door aanwezig te zijn op kanalen die de klant zelf kiest. Onze oplossingen verbinden vastgoedorganisaties met hun klanten. Lees hieronder het verhaal naar onze klanten.

Wij geloven dat als er verbinding ontstaat tussen jouw organisatie en je klanten, jullie beiden het maximale uit de relatie kunnen halen. Verbinding ontstaat als je bereikbaar en toegankelijk bent. Als het contact veilig aanvoelt en er voldoende vertrouwen is. Als je klant jouw organisatie weet te vinden, en andersom. Als je naar elkaar kunt luisteren en een persoonlijk gesprek kunt aangaan.

Software en techniek zijn krachtige hulpmiddelen om het proces van verbinden te faciliteren.

Meer digitaal en toch dichter bij je klanten

Of je nu bezig bent om bepaalde processen te digitaliseren of
– misschien wel noodgedwongen – de totale organisatie moet transformeren: het startpunt is wat ons betreft steeds hetzelfde. Ga iets dichter bij je klanten staan. Dit levert je waardevolle inzichten op. Wat verwachten jouw woningzoekenden en huurders? Hoe kun jij ze optimaal helpen? Gebruik de klantbeleving als focuspunt. Zoek de verbinding. En zet de juiste digitale infrastructuur in om te zorgen voor een unieke ervaring waar zowel jij en je collega’s als jouw klanten blij van worden.

Meer digitaal en toch dichter bij je klanten. Wij geloven dat het kan. En onze klanten bevestigen dat.

Bekijk wat onze klanten over ons zeggen>