Een traineeship is een unieke manier om je een introductie én een voorsprong op de arbeidsmarkt te geven. Je ontdekt wat er bij je past, leert een organisatie snel kennen en je krijgt alle begeleiding die je nodig hebt om uit te groeien tot een professional. Ben jij (bijna) afgestudeerd? Of wil je een nieuwe richting inslaan? Lees dan snel verder en ontdek waarom je jouw carrière een kickstart geeft met een traineeship.

1. Geld verdienen en leren tegelijk

In een traineeship ben je een volwaardig medewerker, mét salaris. Terwijl jij kennis maakt met de organisatie en het werkveld, nieuwe vaardigheden leert en intensieve begeleiding krijgt, verdien je geld. Als jij wel verder wilt leren, maar het tegelijkertijd ook tijd vindt om aan het werk te gaan, dan is een traineeship de ideale oplossing.