Unieke kans! Bedenk het lekker zelf!

Ben jij op zoek naar een stageplek? En heb je geen zin om voortdurend opdrachten uit te voeren die je eigenlijk niet zo leuk vindt? Dit is je kans. Bedenk het lekker zelf!

Heb jij je ingelezen in wie wij zijn, wat we doen en zie jij een manier om met jouw kennis en ervaring iets toe te voegen? Laat het ons weten!

Wij zijn namelijk gek op studenten die vol zitten met innovatieve ideeën. Vooral als deze inspelen op de behoeften van woningcorporaties, woningzoekenden of huurders. Misschien kan jij wel iets magisch voor ons doen met data. Of een super toffe code / applicatie ontwikkelen. Processen verbeteren. Of een bijdrage leveren aan onze marketing en branding. You name it!

Stuur ons gelijk jouw idee
Joeri Bouwman
Development stagiair

“Mijn stage is super leuk en leerzaam. Ik werk aan de ontwikkeling van een beslisboom-module: een stuk software waarmee het vastgoedmedewerkers makkelijk wordt gemaakt om vragen en antwoorden op te stellen, waardoor huurders en woningzoekenden straks eenvoudig naar de juiste informatie worden geleid.

Werken bij Zig is niet alleen leerzaam, maar ook gezellig. Ik word heel goed begeleid en opgeleid. Daarnaast krijg ik veel ruimte om de invulling van mijn opdracht zelf vorm te geven.”

Wij geloven in co-creatie.
Jouw idee inspireert ons en wij helpen jou graag verder.

Hoe werkt het?
Voor deze stage bij ons is alles anders. Geen saaie motivatiebrief, geen 3 rondes aan formele gesprekken en geen klusjes doen die je eigenlijk niet ziet zitten.

Wat je wel gaat doen? Geen idee. Dat bedenk je lekker zelf!

Je hebt alle vrijheid om hier jouw ideale stage- of afstudeeropdracht in te dienen. Laat ons weten wat jij kunt toevoegen. Wat jouw ideeën zijn. Welk doel jij wilt behalen.

Wij laten je idee snel beoordelen door een van onze collega’s. Heb jij een top idee? Vergeet de sollicitatieprocedure… Jij wint dan gewoon die stage, omdat je ‘m verdient!

Uiteraard hoeft jouw idee niet kant-en-klaar te zijn. En de oplossing al helemaal niet. Je stage moet tenslotte nog beginnen. Als jij een eerste idee indient, denken wij daarna graag met je mee. Over hoe we jou kunnen helpen met de uitvoering, en hoe jij ons daar weer verder mee helpt. Er starten bij ons jaarlijks tientallen stagiair(e)s, dus we weten inmiddels ook wat jij nodig hebt om jouw stageplan en
-opdracht succesvol te voltooien.

Vul hieronder je gegevens in!