“Je krijgt elke dag weer de mogelijkheid om het beste uit jezelf en de dag te halen; we werken met een enthousiast team aan hetzelfde doel.”

– Lotte Rietveld

Meet the team

Lotte Rietveld is onze Sr. Marketeer

Maak kennis met Lotte!

Waar word je heel blij van binnen Zig?

Ik word van veel dingen blij. Van de dynamische omgeving, waardoor mijn baan uitdagend en afwisselend blijft. En van de fijne collega’s, het enthousiaste team waarin ik werk. We werken hard, maar lachen net zo hard. Dat vind ik belangrijk. Daarnaast is er altijd ruimte voor eigen ideeën en inbreng en staat iedereen open voor elkaar.

Wat is jouw geheime superkracht?

Ik kan goed luisteren. Dat klinkt misschien niet per definitie als een superkracht, maar goed luisteren is een skill die lang niet iedereen bezit. Als je die kracht slim inzet (zowel op strategisch niveau als in je dagelijkse werk en privé), dan helpt het je echt verder. Daarnaast heb ik er nog eentje, maar ik kan natuurlijk niet al mijn geheimen weggeven.

Heb je liever een fijne collega om mee samen te werken of een persoonlijke assistent die altijd voor je rent?

Mag het ook allebei? Nee hoor, liever een fijne collega. Ik ren het liefst samen.

Waar kunnen we je het hardst mee aan het lachen maken?

Met (vaak flauwe) grappen en de jaarlijkse blooper-video van Zig. Tranen van het lachen.

Wat is voor jou de beste manier om de dag te starten?

Met een positieve mindset. Ik kan mijn ideale ochtendritueel beschrijven, maar ik word vaak nét (een uur) te vroeg voor de wekker wakker geroepen door een van mijn kids. Ik zorg wel altijd voor tijd voor mezelf. Rustig douchen, klaarmaken en de dag zonder al teveel haast en stress beginnen. Op mijn vrije dag sta ik het liefst vroeg op om de zonsopkomst te fotograferen.

Als je een maand mocht ruilen van werk met een collega, wie zou dat zijn?

Met Gerbert, de directeur. Mag het dan inclusief bijbehorend salaris? Grapje. Het lijkt me wel een uitdaging en interessant om te zien hoe zijn maand verloopt, om een keer allerlei strategische beslissingen te nemen en visionair bezig te zijn.

Hoe ziet jouw perfecte werkdag eruit?

Op een perfecte werkdag werk ik eerst met veel energie samen met mijn team en bedenken we een knallende marketingcampagne. Deze werken we vervolgens uit en tuigen we gelijk op, waarna de leads binnenstromen.

Als je iemand één reden moet geven waarom diegene bij Zig zou moeten werken, waarmee overtuig je ze dan?

Je krijgt elke dag weer de mogelijkheid om het beste uit jezelf en de dag te halen; we werken met een enthousiast team aan hetzelfde doel.

Wat is het eerste dat je zou invoeren, als je de baas van Zig zou zijn?

Een kortere werkweek. Ik geloof echt dat mensen dan gelukkiger én productiever worden. Je hebt meer tijd om ‘verplichte’ privé-taken en -klussen te doen, kan meer tijd met je gezin, familie of vrienden doorbrengen, sporten, je hobby uitoefenen, gezonder leven. Ik las laatst een onderzoek waarin een bedrijf iedereen een dag korter liet werken voor hetzelfde salaris. Iedereen kreeg hetzelfde gedaan (en was dus productiever) en ondervond minder stress (gek genoeg zowel zakelijk als privé).

Als je morgen een miljoen in de loterij zou winnen, zou je dan je baan opzeggen?

Nee, zeker niet. Ik vind mijn werk oprecht (vaak) leuk. Wel zou ik misschien minder uren gaan werken, zodat ik net iets meer tijd heb om ook parttime fotograaf te zijn.

Werken bij Zig

Werken bij Zig? Samen kom je verder

Wij helpen vastgoedorganisaties met onze software om dichter bij hun klanten te komen. We zoeken de verbinding met onze klanten, met woningzoekenden en huurders én met elkaar. Samen werken we aan uitdagende en innovatieve projecten, met een enthousiast en gedreven team. Doe je mee? Join the club!

Bekijk onze vacatures