“Toch echt de saamhorigheid binnen Zig, dat voelt zo fijn en dat gun je iedereen.”

– Debbie Jansen

Meet the team

Debbie Jansen is een van onze KCC medewerkers

Maak kennis met Debbie!

Waar word je heel blij van binnen Zig?

Van de onwijs fijne, gezellige en warme werksfeer die hier heerst. Niet alleen per afdeling maar binnen het hele bedrijf. Dit kwam bij mij al naar boven op de vacature van KCC, en dit is nu in 3 weken tijd echt bevestigd.

Wat is jouw geheime superkracht?

Dat ik goed kan luisteren en daarnaast ook veel kan onthouden.

Heb je liever een fijne collega om mee samen te werken of een persoonlijke assistent die altijd voor je rent?

100% een fijne collega. Een goeie klik en samenwerking hebben met je collega’s maakt het werk een stuk leuker. Samen sta je sterk!

Waar kunnen we je het hardst mee aan het lachen maken?

Met hele flauwe grappen.

Wat is voor jou de beste manier om de dag te starten?

Ik zwem 2 of 3 keer in de week s ‘ochtends, dat zorgt voor een goeie frisse start van de dag. De rest van de week doe ik wat rustiger aan, die afwisseling vind ik heel fijn.

Wat is volgens jou dé reden om bij Zig te komen werken?

Toch echt de saamhorigheid binnen Zig, dat voelt zo fijn en dat gun je iedereen.

Hoe ziet jouw perfecte werkdag eruit?

Ik vind het lekker met een kop thee en een kletspraatje/weekend bespreking de dag te starten. Hierna lekker aan de slag met z’n alle. Tussendoor moet er natuurlijk ook tijd zijn voor wat gekkigheid. Denk dat de balans in hard werken en gezelligheid het allerbeste is.

Wat is het eerste dat je zou invoeren, als je de baas van Zig zou zijn?

Een keer per maand of per 2 maanden een bedrijfsmassage in plannen op kantoor. Lijkt me heerlijk en heel goed voor iedereen!

Wat is het leukste wat je tot nu toe hebt meegemaakt?

Ik vind het moeilijk om te kiezen, ik heb al zoveel leuke dingen mee mogen maken. Maar 1 van de leukste dingen is dan toch de parachutesprong van de berg die ik heb gemaakt in de winter in Oostenrijk. Dit was echt onwijs gaaf en heel erg mooi.

Werken bij Zig

Werken bij Zig? Samen kom je verder

Wij helpen vastgoedorganisaties met onze software om dichter bij hun klanten te komen. We zoeken de verbinding met onze klanten, met woningzoekenden en huurders én met elkaar. Samen werken we aan uitdagende en innovatieve projecten, met een enthousiast en gedreven team. Doe je mee? Join the club!

Bekijk onze vacatures