Huizen, 24 november 2023 – Zig, toonaangevend softwarebedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in het leveren van innovatieve softwareoplossingen voor woningcorporaties en vastgoedorganisaties, heeft de prestigieuze certificering als ‘Great Place to Work’ ontvangen. Deze erkenning benadrukt het succes van Zig in het creëren van een werkomgeving waar vertrouwen, trots en plezier centraal staan.

Great Place To Work® Nederland, gerenommeerd voor het meten van werktevredenheid binnen organisaties, baseert deze certificering op de Trust Index™ – een uitgebreid medewerkersonderzoek. Om in aanmerking te komen voor deze certificering, is een score van minimaal 70% op de Trust Index vereist, een prestatie die Zig met vlag en wimpel heeft behaald. De titel is één jaar geldig.

Zig onderscheidt zich met haar gebruiksvriendelijke software, die niet alleen de interactie tussen organisaties en huurders verbetert, maar ook interne processen efficiënter maakt. De ware kracht van Zig ligt echter grotendeels bij haar medewerkers. Zig streeft naar een werkomgeving waar elke medewerker zich gewaardeerd, veilig en gerespecteerd voelt.

Gerbert Kooij, CEO van Zig, reageert verheugd op de certificering: “Deze erkenning is een directe weerspiegeling van de positieve feedback en het harde werk van ons team. Onze medewerkers zijn de ruggengraat van Zig. Het feit dat zij zich gewaardeerd en betrokken voelen, is voor ons het grootste compliment. Wij geloven dat een werkomgeving die innovatie, samenwerking en persoonlijke groei stimuleert, essentieel is voor ons werkplezier en het succes van onze organisatie. Deze certificering bevestigt dat we op de goede weg zijn.”

René Brouwers over Great Place To Work
René Brouwers, algemeen directeur van Great Place To Work Nederland: “Goed werkgeverschap is de weg naar organisatiesucces – dat is de overtuiging van Great Place To Work. Organisaties met een cultuur van vertrouwen, trots en plezier, presteren beter. Hier als organisatie in uitblinken is een prestatie. Een prestatie om trots op te zijn en een prestatie die aandacht verdient.”

Deze mijlpaal is een bewijs van Zig’s toewijding aan kwaliteit, zowel in het productaanbod als in de inzet voor medewerkers. Zig legt niet alleen de lat hoog voor software-innovatie, maar ook voor het creëren van een stimulerende en ondersteunende werkomgeving.