Wie houdt er niet van muziek? Of je nu op zoek bent naar wat motivatie tijdens het werk of gewoon wat ontspanning na een lange dag, Spotify heeft altijd de juiste beats voor je.

Laten we beginnen met een afspeellijst om je op te peppen tijdens het werken. Het is belangrijk om gemotiveerd te blijven, en wat is een betere manier om dat te doen dan met wat opzwepende muziek? Check de afspeellijst “Workout Beats” voor wat stevige beats om je dag te beginnen. Mijn favoriete nummers zijn onder andere “Lose Control” van MEDUZA en Becky Hill, en “Higher Power” van Coldplay.

Maar soms heb je gewoon behoefte aan wat rustige muziek om te ontspannen na een lange dag werken. Voor dat moment raad ik de afspeellijst “Chill Hits” aan. Perfect om even tot rust te komen en te genieten van wat rustige deuntjes. Luister bijvoorbeeld naar “Beautiful Mistakes” van Maroon 5 of “Save Your Tears” van The Weeknd.

Als je op zoek bent naar wat nieuwe artiesten om te ontdekken, raad ik de afspeellijst “Discover Weekly” aan. Elke maandag wordt deze lijst geüpdatet met nieuwe nummers op basis van jouw luistergedrag. Wie weet ontdek je wel je nieuwe favoriete artiest.

Last but not least, als je net als ik van klassieke muziek houdt, moet je zeker de afspeellijst “Classical Essentials” eens beluisteren. Van Beethoven tot Mozart, deze afspeellijst heeft het allemaal. Perfect om te beluisteren terwijl je je concentratie op je werk wilt houden.

Hopelijk heb je iets nieuws ontdekt om naar te luisteren op Spotify. Laat gerust weten wat jouw favoriete afspeellijsten en nummers zijn in de comments hieronder. Laten we elkaar inspireren en samen genieten van goede muziek!