Development (Traineeship)

Beste ambitieuze young professional,

Bij ons staat investeren in nieuw talent hoog op de agenda. Ben jij gedreven, leergierig en wil je uitgroeien tot de beste developer in het vak? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Vanaf september hebben we meerdere open posities beschikbaar voor ons traineeship in development. Lijkt het jou leuk om als developer aan de slag te gaan en heb je affiniteit met programmeren? Lees dan snel verder.

Een vliegende start in development
Waarom zou je kiezen om je carrière in development bij ons te starten? Omdat wij geloven dat de beste manier om te groeien en te excelleren is door te doen. Bij ons krijg je de kans om hands-on ervaring op te doen en tegelijkertijd begeleid te worden door ervaren professionals. Je werkt onder goede begeleiding aan diverse projecten voor onze klanten(woningcorporaties en vastgoedorganisaties) en krijgt zo in korte tijd veel waardevolle ervaring. Wij bieden je de kans om als trainee te starten en op deze manier het vak te leren en door te groeien. 

Wat vragen wij van jou?

  • Een (bijna) afgeronde HBO- of WO-opleiding (IT- of bèta richting) 
  • Een ondernemende persoonlijkheid; 
  • Affiniteit met programmeren; 
  • Zin om te blijven leren en je te ontwikkelen; 
  • Een oplossingsgerichte en pragmatische instelling; 
  • 100% inzet voor de ontwikkeling van onze producten; 
  • Affiniteit met de maatschappelijke vraagstukken rondom wonen. 

Functie

Development (Traineeship)

Locaties

  • Huizen
  • Amersfoort

  • Hybride

Aantal uur

32-40 uur

Waarom Zig?

Zig Academy

Flexibele werkplek

Buddy

Vakantiedagen

Podcast

Jouw inbreng telt

Zig-events

Show me the money

Wat kun je verwachten als developer bij ons?
Als trainee developer (frontend/backend/fullstack) is geen dag hetzelfde en is jouw takenpakket behoorlijk divers. Je bent samen met je team verantwoordelijk voor de technische realisatie van specificaties, maar ook voor het toetsen van de technische haalbaarheid van nieuwe ideeën en wensen en de continue oplevering (CI/CD), waar het vaak allemaal om draait. Tot slot denk je actief mee in de realisatie van innovatieve, technische oplossingen en lever je een bijdrage aan de verdere professionalisering van jezelf en je team.

Als young professional sta jij aan het begin van een mooie development-carrière bij Zig. Wij hebben een traineeship ontwikkeld, waarin wij jou alle kneepjes van het vak leren en waar jij jouw krachten kan gaan ontdekken en inzetten. Het is een combinatie van blended learning en training on the job. Samen met je coach werk je aan je persoonlijk ontwikkelplan. We stomen je klaar zodat jij een essentiële bijdrage kan leveren in jouw development-team.

Wie zijn wij?

Wij zijn Zig. Built to innovate. Ruim twintig jaar geleden zijn we begonnen met het bouwen van software-oplossingen. Oplossingen die vastgoedorganisaties efficiënter en effectiever maken. We helpen professionals in de corporatie- en vastgoedsector met het maken van impact. Impact op duurzaamheid, veiligheid, de organisatie en de maatschappij. De productsuite van Zig bestaat uit diverse innovatieve oplossingen om het werkgemak en -plezier van medewerkers te verhogen en bij te dragen aan het ultieme woongenot van bewoners.

Wij blijven groeien en zijn op zoek naar gedreven collega’s die samen met ons willen werken aan innovatieve oplossingen voor de vastgoedsector.


What’s in it for you?
  • Ruimte om mee te denken over de doorontwikkeling van onze producten en jouw kennis te delen;
  • Ruimte om jezelf te ontwikkelen via de Zig Academy;
  • Een fijne sfeer binnen een organisatie die altijd in beweging is;
  • De mogelijkheid om je werkplek en -tijd flexibel in te delen;
  • 26 vakantiedagen (bij een fulltime dienstverband);
  • Een goede pensioenregeling;
  • Samenwerken met gemotiveerde en gedreven collega’s, ze vertellen je graag waarom Zig de juiste keuze is.

Ben je enthousiast? Laat het ons weten.

Ben jij degene die wij zoeken? Wacht dan niet langer en solliciteer direct door hieronder te reageren met jouw CV of LinkedIn-profiel.

Wil je eerst meer informatie voordat je solliciteert? Geen probleem. Je kunt altijd contact opnemen met Saskia Kronenburg, onze recruiter bij Zig. Ze is telefonisch of via WhatsApp bereikbaar op 06-41611022.

Solliciteren bij Zig in 5 stappen

1. Solliciteren

Solliciteren

Is de baan iets voor jou? Laat ons weten dat je enthousiast bent! Vul je gegevens in en upload je CV/laat een link achter naar jouw LinkedIn profiel. Wij inventariseren alle reacties en bekijken zo snel mogelijk jouw sollicitatie.

2. Kennismaking

Kennismaking

Als wij een match zien, krijg je van ons bericht en is het tijd voor een informeel kennismakingsgesprek. Wat kan ik voor je inschenken?

3. Tweede gesprek / Opdracht

Tweede gesprek / Opdracht

Tijdens het tweede gesprek maak je kennis met de afdeling waarin je komt te werken. Jij vertelt meer over jezelf, je motivatie en je kwaliteiten en wij vertellen je alles over de rol en het team. Voor sommige functies vragen wij je na het tweede gesprek een case uit te werken, die we vervolgens samen bespreken.

4. Aanbieding

Aanbieding

Zijn we beiden enthousiast? Wij doen nog even een VOG en eventuele referentie check. Dan doen wij je een aanbod, passend bij jouw ervaring en de functie.

5. Welkom!

Welkom!

Yes! Het contract is getekend! Je bent onze nieuwe aanwinst! Je startdatum is bekend. Je Zig Goodiebag ligt op je te wachten om zo goed mogelijk van start te gaan! Welkom aan boord!! We hebben er zin in!

Reageer hieronder op de vacature Development (Traineeship)

Wij accepteren PDF, DOCX, JPG EN PNG files