Starten met een nieuwe baan is altijd spannend. Je bent (bijna) klaar met leren. Toe aan het echte werk. Of misschien heb je al jaren ervaring en ben je klaar voor de volgende uitdaging. Waar haal jij je energie uit? Wat zijn jouw ambities? Passie, erkenning en zelfontplooiing zijn heel belangrijk. Op basis van deze intrinsieke motivatie maak jij waarschijnlijk de keuze om wel of niet te gaan voor een nieuwe werkgever. Maar hey, je wil natuurlijk ook gewoon op een leuke plek terechtkomen. Fijne collega’s, met wie je kan lachen. En als het even kan ook goed beloond worden voor het werk dat je doet. Dat snappen wij. Twijfel je of werken bij Zig iets voor jou is? Bekijk hieronder dan de 5 redenen waarom werken bij Zig een goede keuze is en laat je overtuigen.  

1. Je werkt aan innovatieve en uitdagende projecten

Bij Zig werken wij voortdurend aan nieuwe en innovatieve projecten. De software die wij ontwikkelen voor de vastgoedbranche verbindt vastgoedorganisaties met haar (aankomende) huurders. Wij helpen organisaties om dichter bij hun klanten te komen met behulp van slimme processen, innovatieve technologieën en data. Dit klinkt misschien vrij abstract, maar we helpen vastgoedorganisaties écht verder. Optimaal klantcontact, efficiënte processen en persoonlijke digitale dienstverlening voor woningzoekenden en huurders is ons doel. En jij kunt hieraan bijdragen. Bijvoorbeeld door samen met ons team te werken aan het Zig | Aanbod Platform. Dit is inmiddels het meest gebruikte sociale woningverhuur platform van Nederland, met meer mogelijkheden dan Funda. En wat dacht je van de unieke app voor vastgoedorganisaties, waarmee huurders alles regelen vanuit hun broekzak? Een fijne en efficiënte werkwijze zorgt voor het beste resultaat. Wij werken Agile: in korte sprints leveren wij nieuwe dingen op, waar onze klanten (en wij zelf!) blij van worden.  

2. Jouw ontwikkeling vinden wij belangrijk

Wij investeren graag in jouw persoonlijke ontwikkeling om te zorgen dat je bij de tijd én gelukkig blijft. Via de Zig Academy heb je volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en nieuwe kennis op te doen. Vind jij iets lastig? Of wil je iets nieuws leren? Bij Zig stimuleren we je om te werken aan de beste versie van jezelf. En niet alleen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en trainingen helpen we je graag vooruit. Ook vitaliteit (je weet wel, dat je je lekker gezond en fit voelt) vinden wij belangrijk. Collega Sophie kan je er alles over vertellen wanneer je bij ons komt werken. Meer energie betekent namelijk een hogere productiviteit én bevlogenheid. Daar houden wij van.

3. Je werkt met enthousiaste en gedreven collega’s

Collega’s met wie je goed kan samenwerken is essentieel voor een fijn gevoel op je werk. Als er een positieve vibe heerst, ga je daar (vaak) automatisch in mee. Onze teams werken dagelijks vol enthousiasme aan een gezamenlijk doel. We zijn gemotiveerd om het beste uit onszelf te halen, zijn zelfsturend en doen er alles aan om de werksfeer goed te houden. Of we nou massaal thuis werken of op kantoor: we weten elkaar te vinden en zijn verbonden met elkaar. Zelfs in tijden waarin er nauwelijks borrels, teamuitjes en gezamenlijke lunches zijn, zijn we volgens onze officiële happiness-meter nog steeds heel gelukkig. Als je bij Zig komt werken, kun je rekenen op een warm welkom en merk je al gauw dat jouw stem telt. Er is volop ruimte voor eigen ideeën en inbreng – iets waar veel collega’s blij en gemotiveerd van worden.

4. Wij bieden je goede (primaire en secundaire) voorwaarden

Een leuke functie betreden en hier marktconform betaald voor worden, is fijn. Maar er is natuurlijk veel meer dan dat. Eerlijk toegegeven: vóór de hele COVID-19-situatie, waren we misschien iets minder flexibel. Inmiddels zijn we helemaal bij de tijd en stimuleren we hybride werken. Het feit dat je niet verplicht élke dag van half negen tot vijf naar kantoor hoeft te komen (inclusief de daarbij behorende reistijd), heeft een positief effect op bijvoorbeeld de werk/privé-balans. Zolang jij met je team goede afspraken maakt, kies je zelf waar je werkt: thuis, op kantoor of bij een klant (als dit past bij je functie, uiteraard). Daarnaast betaalt Zig mee aan je pensioen, kennen we een goede mobiliteitsregeling, krijg je een thuiswerk-vergoeding en heb je recht op minimaal 26 vakantiedagen.

5. Je krijgt de tools die jij nodig hebt om je werk goed te kunnen doen

De tijd dat de werkplek uit een vast bureau met een PC bestond, kan inmiddels officieel de geschiedenisboeken in. Je moet gewoon op elk gewenst moment van de dag en op iedere plek kunnen werken. Als jij hiervoor de juiste middelen tot je beschikking hebt, ben je productiever en (hopelijk) meer gemotiveerd om je werk te doen. Ga jij voor een MacBook? Werk je liever op een laptop met Windows? Of heeft Linux je voorkeur? It’s up to you! Wij faciliteren het device dat bij jou past. Ook als je voor jouw functie een mobiele telefoon nodig hebt, dan regelen we dat. iPhone of Android? De keuze is aan jou. Jij weet tenslotte het beste waarmee je jouw werkzaamheden optimaal kunt uitvoeren. Kortom: wij geven je de middelen die je nodig hebt om je werk goed te kunnen doen.

Overtuigd? Kijk snel of er een vacature voor je bij zit en reageer!

P.S.
Wij krijgen ook weleens de vraag wat we niet doen. In de praktijk zijn dat vaak onderstaande dingen:

  • Je wordt niet gelijk in het diepe gegooid, wanneer je start bij Zig. Je krijgt een goed inwerktraject, zodat je de organisatie, de producten én de mensen bij Zig leert kennen.
  • Maar, we houden ook niet voortdurend je handje vast. Wil jij dingen anders doen? Iets nieuws oppakken? Meer leren om je werk nog beter te kunnen doen? Maak dit dan zelf bespreekbaar binnen je team en go for it.
  • Wij kijken niet over je schouder mee naar hoe jij je werk doet. Je bent zelf verantwoordelijk voor wat je doet. Wij werken met zelfsturende teams. Samen met je team maak je de planning voor de komende weken, je regelt je eigen vrije dagen of vakantie in wanneer het uitkomt en je kiest in veel gevallen zelf hoe jij een bepaald project uitvoert.