Functietitel:
Delivery Manager

Standplaats:
Huizen/Amersfoort/Amsterdam

Aantal uur:
32-40 uur

Solliciteer nu!

Als Delivery Manager ben je verantwoordelijk voor de relatie met onze klanten. Je onderhoudt klantcontacten, hebt een adviserende rol richting de klant over onze software en stemt de dienstverlening af op de doelstellingen en uitdagingen van de klant.

Je bent een echte relatiemanager. Je legt zowel in- als extern makkelijk contact. Je zorgt dat projecten goed verlopen. En ook als het even minder soepel gaat, laat je zien dat je een verbinder bent, die zorgt voor oplossingen. Je bent nauwkeurig, analytisch en klantgericht, met een positieve instelling.

Essentiële onderdelen van jouw nieuwe baan als Delivery Manager:

  • Je maakt klanten blij, door het leveren van ijzersterk projectmanagement voor de implementatie van onze software en het maken én nakomen van afspraken rondom onze dienstverlening.
  • Je bent de schakel tussen de klant en de diverse teams binnen Zig en bewaakt de planning en het budget.
  • Je signaleert nieuwe mogelijkheden bij je klanten en denkt mee. Welke extra producten of diensten kan de klant verder helpen?

Jouw toekomstige rol binnen Zig
De rol van Delivery Manager is een hele veelzijdige. Al in de eerste ‘sales-fase’ word je betrokken, en dit blijf je gedurende de gehele uitvoeringsfase. Je denkt mee, geeft advies, maakt een nauwkeurige projectomschrijving en zorgt voor een realistische planning.

Met jouw werk lever je een grote bijdrage aan de verdere ontwikkeling van het serviceniveau van onze SaaS-dienstverlening. Je bent het aanspreekpunt voor externe leveranciers, klanten en samenwerkingspartners en zorgt ervoor dat alles goed verloopt. Is er een storing of ander probleem? Ook dan neem jij de regie. Je coördineert de support-activiteiten en zorgt ervoor dat issues worden opgelost. Al onze afspraken met klanten leggen we vast in een Service Level Agreement (SLA). Dit is handig, zodat iedereen weet waar hij aan toe is op het gebied van beschikbaarheid, ondersteuning en betrouwbaarheid. Als Delivery Manager bewaak jij voortdurend deze afspraken en lever je (periodiek) een rapportage aan.

Bij Zig vinden wij het belangrijk om niet alleen op het product en de techniek te focussen. Daarom richt je je naast op het nakomen van de afspraken in de SLA, ook op de XLA. Hierbij draait het allemaal om de ‘experience’, oftwel de klantbeleving. Je bent in jouw rol niet alleen tevreden als de standaard afspraken zijn behaald. Je wilt óók graag weten wat de ervaring en de beleving van de klant is geweest tijdens het gehele proces én hoe wij deze klantbeleving in de toekomst nog beter kunnen maken.

Delivery Manager bij Zig, iets voor jou?

✓ Je bent enthousiast, punctueel en een echte planner met commercieel inzicht.

✓ Je bent ondernemend, klantgericht en gaat voor het beste resultaat.

✓ Je voelt je thuis in een veelzijdige rol en kan goed omgaan met druk(te)

✓ Je hebt HBO werk- en denkniveau en minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie.

✓ Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Wat bieden wij jou?

Wij vinden het belangrijk dat jij je thuis voelt binnen Zig. Onze organisatie is professioneel, met een fijne, informele, goede werksfeer. We werken graag samen. Niet alleen met onze klanten, maar ook met elkaar. De bedrijfscultuur is open en onze teams zijn zelfsturend.

Werken bij Zig betekent onder andere:

  • Een fijne werksfeer, binnen een groeiende organisatie die altijd in beweging is;
  • Ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen via de Zig Academy;
  • Een goede pensioenregeling;
  • 26 vakantiedagen (bij een fulltime dienstverband);
  • Ruimte om mee te denken over de doorontwikkeling van onze producten.
  • Gezellige en gedreven collega’s,

Wie zijn wij?

Wij zijn Zig. We ontwikkelen software voor de vastgoedbranche (woningcorporaties, studentenhuisvesters en commercieel vastgoed) en doen dit met veel plezier.

Wij helpen organisaties om dichter bij hun klanten te komen met slimme processen, innovatieve technologieën en data. Onze digitale oplossingen zorgen ervoor dat de focus op de klant zichtbaar en voelbaar is in het complete proces: van een woning zoeken en vinden tot aan bewonen en verhuizen.

Wij verbinden vastgoedorganisaties met hun (aankomende) huurders met behulp van slimme, betrouwbare en gebruiksvriendelijke software. Dit doen wij al meer dan 14 jaar met een enthousiast team van inmiddels 125 specialisten. Meer dan 160 vastgoedorganisaties en 1,6 miljoen mensen maken gebruik van onze software.

Klinkt goed! En nu?

Heb jij het gevoel dat deze rol en Zig bij jou past? En jij bij ons? Wacht dan niet te lang. Reageer hieronder op de vacature en stuur jouw CV/LinkedIn profiel.

Meer weten? Bellen of whatsappen kan ook. Ik, Saskia Kronenburg, ben bereikbaar op 06-41611022

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren bij Zig in 5 stappen

1. Solliciteren

Solliciteren

Is de baan iets voor jou? Laat ons weten dat je enthousiast bent! Vul je gegevens in en upload je CV/laat een link achter naar jouw LinkedIn profiel. Wij inventariseren alle reacties en bekijken zo snel mogelijk jouw sollicitatie.

2. Kennismaking

Kennismaking

Als wij een match zien, krijg je van ons bericht en is het tijd voor een informeel kennismakingsgesprek. Wat kan ik voor je inschenken?

3. Tweede gesprek / Opdracht

Tweede gesprek / Opdracht

Tijdens het tweede gesprek maak je kennis met de afdeling waarin je komt te werken. Jij vertelt meer over jezelf, je motivatie en je kwaliteiten en wij vertellen je alles over de rol en het team. Voor sommige functies vragen wij je na het tweede gesprek een case uit te werken, die we vervolgens samen bespreken.

4. Aanbieding

Aanbieding

Zijn we beiden enthousiast? Wij doen nog even een VOG en eventuele referentie check. Dan doen wij je een aanbod, passend bij jouw ervaring en de functie.

5. Welkom!

Welkom!

Yes! Het contract is getekend! Je bent onze nieuwe aanwinst! Je startdatum is bekend. Je Zig Goodiebag ligt op je te wachten om zo goed mogelijk van start te gaan! Welkom aan boord!! We hebben er zin in!

Reageer hieronder op de vacature Delivery Manager

Wij accepteren PDF, DOCX, JPG EN PNG files
Choose File