Ben jij op zoek naar een stageplaats en vind jij het leuk om dagelijks met videoproducties, social media en content bezig te zijn? Dan ben jij misschien wel dé creatieve stagiair(e) voor ons, die het marketingteam van Zig in Huizen komt versterken.

Wij helpen vastgoedorganisaties met onze software om dichter bij hun klanten te komen. We zoeken de verbinding met onze klanten, met woningzoekenden en huurders én met elkaar. Samen werken we aan uitdagende en innovatieve projecten, met een enthousiast en gedreven team. Doe je mee? Join the club!

Wie zoeken wij?
Jij bent een aanstormend talent op het gebied van Communicatie en multimedia design. Je bent creatief en hebt een passie voor ontwerpen. Je hebt interesse in visuele en interactieve vormgeving. Vanuit de wensen van het marketingteam maak en bedenk jij content op diverse vlakken. Van idee tot design neem je hierin graag het voortouw. Je durft initiatief te nemen en steekt je mening niet onder stoelen of banken. Want jij weet precies hoe je een boodschap vertaalt naar een ijzersterk design. Dat doe je met plezier, want je werkt binnen een team met veel ruimte voor een eigen creatieve invulling. Met jouw creativiteit en oog voor detail weet jij ons steeds opnieuw te verrassen. Hiervoor zijn we dan ook op zoek naar een creatief talent dat van aanpakken weet!

Wat ga je doen?

 • Je ontwerpt diverse content over o.a. de nieuwste producten, trends en ontwikkelingen;
 • Je bent medeverantwoordelijk voor de contentkalender en houdt de planning bij;
 • Je gaat o.a. de social media kanalen vormgeven en opmaken, maar denkt ook mee over andere digitale media;
 • Je ondersteunt het marketingteam, samen bedenken en maken jullie een tof ontwerp voor gebruiksvriendelijke digitale oplossingen;
 • Videoproductie; je maakt (product)video’s in een zeer divers spectrum.

Dit ben jij!

 • Je bent minimaal 4 dagen per week beschikbaar;
 • Je volgt een HBO opleiding, zoals Communicatie, Multimedia Design of Marketing;
 • Je affiniteit hebt met de bovengenoemde taakgebieden;
 • Je hebt ervaring/affiniteit met videoproductie;
 • Je spreekt en schrijft uitstekend Nederlands en Engels;
 • Je hebt een hands-on mentaliteit;
 • Je bent creatief, stelt prioriteiten en biedt ondersteuning aan je collega’s;
 • Je werkt nauwkeurig en gaat op zoek naar feedback op je eigen stukken;
 • Je bent leergierig, gemotiveerd en goed in staat om zelfstandig te werken.

Reageer hieronder op de vacature Stagiair(e) Communicatie, Multimedia, Design en Videografie

Wij accepteren PDF, DOCX, JPG EN PNG files
Choose File